Ege Linyitleri Anaokulu

Vizyon: Ege Linyitleri Anaokulu GÖKKUŞAĞINDAKİ BÜTÜN RENKLERİ Görebilmektir.

Misyon: özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramlarının gelişimine katkıda bulunmak öğrenmeye ilgi uyandırmak tüm alanlardaki becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla,Atatürk ilke ve ınkılapları doğrultusunda,milli değerlere sahip ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen her daim gülümseyen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2012/2013 Öğretim yılında Beyaz Bayrak Kazanmıştır-2016/2017 yılında 2.Beyaz Bayrağını kazanmıştır.04.04.2018 Yılında Beslenme Dostu Okul Sertifikasını Kazanmıştır. 1.12.2020 Yılında Okulum Temiz Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 8:00-17:45
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Projesi-Manisa sana Kanım Feda Projesi-BESLENME Dostu Projesi-Manisanat Projesi-Manisaya değer katanlar projesi-Çocuğumu seviyorum Anaokuluna gönderiyorum projesi

WEB - https://egelinyitlerianaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH MAH. BERGAMA CAD.EGE LİNYİTLERİ İŞLETMESİ SOSYAL SİTESİ HAVUZ YANI NO46

Öğretim Şekli :ikili eğitim

Yerleşim Yeri - Manisa ili-Soma ilçesi-Turgutalp Kasabası E.L.İ.sosyal Tesisleri Havuz Yanı no:46

Ulaşım Belediye otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 6km